Planse de colorat si fise de lucru educative
Fise de lucru de Craciun - uneste si coloreaza - colorica
Craciun

Uneste si coloreaza – fise de lucru de Craciun

Fise de lucru de Craciun pentru copii de gradinita si pentru prescolari. Descarca fise de lucru in stilul Uneste si coloreaza. Folosind un creion, copiii vor uni punctele. Astfel, vor crea imagini cu oameni de zapada, brazi si mos Craciuni, dupa care vor putea colora imaginea rezultata. Cele mai simpatice planse de colorat te asteapta sa le downloadezi si sa le colorezi in asteptarea lui Mos Craciun. Dupa ce ai finalizat plansa o poti darui cuiva drag drept cadou.

Pentru mai multe planse de colorat, vezi categoria de fise de colorat de pe siteul colorica.ro. Hai sa vedem care sunt aceste foi de lucru pentru Craciun pe care le poti folosi pentru a te distra colorand si pictand.

Descarca mai multe planse de lucru de matematica, literele alfabetului, dar si multe alte fise de colorat de Craciun, Iarna, Fetite si Flori de pe siteul colorica.ro. Fisele sunt complet gratuite si le pot downloada pentru a-i oferi copilului sau elevului tau o experienta relaxanta care ii va dezvolta imaginatia. Spor la colorat!

Cartoon Vectors by Vecteezy

back to top