Planse de colorat si fise de lucru educative
Urs de colorat - colorica.ro
Craciun

Fise de colorat cu Craciun, Ursi Polari, brazi si globulete

Descarca in mod gratuit fise de colorat cu Craciun, Ursi Polari, pinguini, peisaje de iarna, saniute si multe altele de pe Colorica.ro. Vine Craciunul si cum ne putem bucura mai frumos si mai placut in timp ce il asteptam pe Mosul decat sa coloram planse cu sania mosului, cu cadouri, globulete si brazi impodobiti in culorile noastre preferate. Descarca fisa de colorat preferata, coloreaz-o si las-o sub bradul impodobit. Astfel, mosul va fi incantat de cat de frumos stii tu sa colorezi. Iar cadourile vor fi pe masura!

Da click pe imaginea preferata cu tematica de Craciun si printeaz-o. Apoi foloseste creioane si markere pentru a colorat cel mai frumos desen pe care l-a vazut vreodata Mos Craciun. Hai sa vedem ce planse putem colora pentru mosul nostru indragit. Sa ne intrecem in a colora cele mai frumoase opere de arta cu imagini simpatice cu ursul polar, iepurasul, globuri de zapada si decoruri incantatoare de Craciun.

Daca ti-au placut aceste planse, nu uita sa vizitezi si celelalte pagini cu fise de colorat cu Craciun. Vei gasi multe planse de colorat si pictat cu personajele tale preferate.

(Image credit: freepik.com)

back to top