Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de Lucru Matematica clasa pregatitoare colorica
Clasa Pregatitoare

Fisa de Lucru Matematica Clasa Pregatitoare (Clasa 0 MEM)

Fisa de lucru Matematica Clasa Pregatitoare – MEM Clasa 0

Acum poti descarca fise de lucru si planse de colorat pentru copii, pentru a fi realizate impreuna cu copii la orele de scoala sau acasa, pentru o pregatire aditionala a elevilor. Am pregatit o fisa de lucru pentru Matematica, aceasta continand exercitii simple dar interesante pentru copii, ce dezvolta atat logica, spiritul de observatie, dar si creativitatea copiilor.

Fisierul este in format Word si poate fi descarcat folosind linkul de mai jos, de pe Dropbox. Dropbox este un serviciu online de gazduire de fisiere media si documente. Poti descarca fisa de lucru pentru Matematica atat pe dispozitivele mobile, cat si pe desktop si tableta. Recomand imprimarea acestor fisiere la imprimanta, pentru a ajuta copii sa rezolve si sa completeze exercitiile.

Fisa de Lucru Matematica clasa pregatitoare colorica

Fisa de Lucru de Matematica Clasa Pregatitoare – Colorica.ro

Ce contine fisa de exercitii pentru MEM, Matemtica – clasa 0?

In acest document vei gasi urmatoarele exercitii:

  1. Exercitiu de colorare a formei care contine cifra mai mare din fiecare pereche de cifre, marcate corespunzator cu o sageata;
  2. Un exercitiu simplu si placut de completare a cifrelor lipsa din mai multe siruri de cifre, asezate atat crescator, cat si descrescator;
  3. Exercitiu de incercuire a grupelor de elemente de tip animale de acelasi fel si notarea cifrei corespunzatoare in casuta din dreptul fiecarei grupe. Aditional, copiii trebuie sa identifice fiecare animal dupa silueta.

Mai mult de atat, in cadrul blogului nostru, punem la dispozitie si mai multe planse de colorat pentru copii, pentru relaxare si dezvoltarea creativitatii. Vei gasi planse de colorat cu anotimpuri, peisaje, dar si de Craciun, Paste, Halloween si multe altele. In curand, vor fi publicate si mai multe planse de colorat si fise de lucru pentru a veni in ajutorul parintilor si doamnelor invatatoare si educatoare.

Spor la lucru!

O zi frumoasa si numai bine tuturor!

back to top