Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera R - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera R pentru scoala si gradinita

Descarca fisa de lucru cu litera R pentru scoala si gradinita – Gratuit, poti downloada fisele de lucru cu literele alfabetului pentru a ajuta copii sa invete rapid si placut. Pe site-ul nostru veti gasi multe planse de scriere, comunicare, matematica, desen, dar si planse de colorat pentru copii. In fisa curenta de lucru sunt continute 3 exercitii care ajuta copii sa scrie litera P mare de tipar si p mic de tipar, sa identifice litera si sa se distreze colorand. Hai sa vedem ce contin aceste exercitii.

Exercitii in fisa de lucru cu litera R pentru elevii scolari si prescolari

  1. Primul exercitiu contine linii dictando pentru a ajuta copii sa scrie litera de tipar, dupa modelul de la inceputul randului;
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte care contin litera R. Elevii trebuie sa o identifice si sa o incercuiasca, atat litera R mare de tipar, cat si litera r mic de tipar.
  3. Ultimul exercitiu contine ilustratii simpatice. Copiii vor spune care ilustratie are un nume care incepe cu litera R si apoi o vor colora. Este un exercitiu pentru relaxare dupa ce copilul a efectuat exercitiile precedente corect.

Plansa de lucru cu litera R – colorica.ro

Fisa de lucru cu litera R - colorica.ro

Plansa de lucru cu litera R – colorica.ro

back to top