Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera k - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera K pentru scoala si gradinita

Descarca gratuit fisa de lucru cu litera K pentru copiii de la scoala si gradinita. Astfel, ii vei putea ajuta sa invete usor si rapid literele de tipar ale alfabetului. Fisa noastra de exercitii este simpla si practica, avand 3 exercitii, considerand astfel ca nu obosim copilul, mai ales ca trebuie sa invete multe litere. Fisa noastra se poate descarca atat sub forma de fisier JPG, cat si sub forma de PDF. Salveaza formatul dorit in calculator si scoate-l la imprimanta. Sa vedem in continuare ce exercitii sunt incluse in foaia de lucru.

Plansa de lucru cu litera K pentru scoala

  1. Primul exercitiu contine spatii sub forma de dictando pentru scrierea literelor dupa exemplul de la inceputul randului. Copilul poate scrie cu un creion sau cu stiloul, dupa indicatiile doameni profesoare sau domnului profesor.
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte uzuale care incep cu litera k. Elevii trebuie sa incercuiasca litera k in cuvintele prezentare. La alegere, ei pot folosi alta culoare pentru a incercui celelalte litere deja invatate.
  3. Al treilea exercitiu contine o serie de ilustratii simpatice. Cele ale caror nume incep cu litera k trebuie sa fie colorate dupa ce copilul a identificat corect numele obiectului. Acest exercitiu e menit sa faca o conexiune intre imagine, ce reprezinta si numele corect. Insa, este totodata util in a relaxa elevul dupa ce s-a concentrat in a scrie si identifica litera K proaspat invatata.

Speram sa va fie de folos aceasta fisa, si nu uitati ca mai puteti gasi fise de lucru cu celelalte litere ale alfabetului in siteul nostru. Urmatoarele fise pentru alfabet vor fi publicate in curand. Mai jos gasesti atat PDF-ul, cat si fisa de lucru cu litera K.

Descarca fisa de lucru cu litera K – colorica.ro

Descarca fisa de lucru cu litera K - colorica.ro

Descarca plansa de lucru cu litera K – colorica.ro

back to top