Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera i - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera I pentru scoala si gradinita

Descarca in mod complet gratuit fisa de lucru cu litera i pentru elevii de scoala si gradinita. Daca iti doresti ca elevii sa invete intr-un mod placut si interactiv, iti propunem sa descarci urmatoarea plansa de lucru cu litera i. Aceasta contine o serie de exercitii de scriere si identificare a literelor menite sa ajute copii sa invete rapid si placut alfabetul.

Exercitiile din fisa de lucru cu litera i sunt urmatoarele:

  1. Primul exercitiu presupune scrierea literelor I mare de tipar si i mic de tipar dupa exemplu dat in capatul spatiilor. Liniile pe care trebuie sa fie scrisa litera i sunt asemenea celor din caietele de dictando pentru clasele primare;
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte de contin litera i. Elevii trebuie sa identifice litera si sa o incercuiasca;
  3. Ultimul exercitiu contine cateva ilustratii simpatice. Elevii trebuie sa denumeasca ilustratiile si sa le coloreze doar pe cele ale caror nume incepe cu litera i.

Acest execitiu combina atat invatarea prin repetitiea, dar si utilizarea de elemente placuta si dragute pentru a facilita retinerea literelor invatate. Mai jos poti descarca fisa de lucru atat in format PDF, cat si in format JPG. Speram ca aceste exercitii sa fie utile si sa ajute elevii in invatarea timpurie.

Plansa de lucru cu litera I – colorica.ro

Plansa de lucru cu litera i pentru elevi – Colorica.ro

Pentru mai multe fise de lucru, exercitii de matematica, de scriere si de stiintele naturii, vezi si categoria de planse si fise din cadrul siteului. Mai poti gasi la noi si planse de colorat cu iarna, vara, animale, flori, pentru Craciun si multe altele.

Multumim!

 

back to top