Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera H - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera H pentru scoala si gradinita

Descarca gratuit fisa de lucru cu litera H pentru scoala si gradinita pentru a ajuta copii sa invete simplu si usor literele alfabetului. Colorica te ajuta cu planse de lucru pentru elevi si prescolari pentru a invata rapid alfabetul, adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea. Mai poti gasi aici si planse de colorat cu animale, printese si multe altele.

Fisa de lucru cu litera H pentru gradinita si scoala contine urmatoarele exercitii:

  1. Primul exercitiu contine linii asemanatoare cu cele de dictando si indeamna elevii sa reproduca literele H mare de tipar si h mic de tipar in aceste spatii. Ramane la alegerea invatatorului sau educatorului cate litere trebuie sa scrie copii dupa exemplele din capatul liniilor;
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte ce contin litera H. Elevii trebuie sa incercuiasca litera in interiorul cuvintelor;
  3. Al treilea exercitiu contine cateva ilustratii dragute. Ilustratiile ale caror nume incepe cu litera H trebuie identificate de catre studenti si colorate cu carioci si creioane colorate.

Speram ca aceste fise sa fie utile si sa ajute copii sa invete alfabetul simplu si rapid. In blogul colorica mai poti gasi si planse de colorat, fise cu exercitii de matematica, cu exercitii de imaginatie si multe altele. Spor la colorat si invatat.

Fisa de lucru cu H – scoala – Colorica.ro

"<yoastmark

back to top