Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera G - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera G pentru scoala si gradinita

Downloadeaza in mod complet gratuit fisa de lucru cu litera G pentru elevii de scoala sau gradinita. Aici vei gasi planse de lucru pentru prescolari si scolari pentru a invata alfabetul, matematica, scriere, logica si dezvoltarea imaginatiei. Descarca fisele lui Colorica pentru a invata repede si cu placere. Fisele de lucru contin exercitii usoare si spatii pentru a exersa scrierea literelor alfabetului. Prima serie de fise se adreseaza invatarii literelor de tipar, iar apoi vom publica si fisele pentru scrierea cursiva a alfabetului.

Exercitiile din fisa de lucru cu litera G sunt urmatoarele:

  1. Primul exercitiu e pentru exersarea scrierii literelor G mare de tipar si g mic de tipar. Astfel copii vor invata sa identifice litera G in textele tiparite si in subtitrarile filmelor si desenelor animate. Exercitiul contine spatii de format dictando pe care copii le pot folosi pentru a exersa dupa exemplu;
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte care contin G mare de tipar si g mic de tipar. Copiii trebuie sa identifice litera G si g si sa le incercuiasca;
  3. Al treilea exercitiu contine cateva ilustratii simpatice. E nevoie sa fie identificate denumirile obiectelor si apoi elevii le pot colora pe cele ale caror nume incep cu litera G.

Sper ca aceste exercitii sa fie utile si sa ajute elevii sa invete rapid literele alfabetului. Mai jos, in aceasta pagina, poti descarca atat fisierul in format PDF, dar poti si salva imaginea cu fisa de lucru in format JPG. In acest site mai poti gasi planse de matematica, scriere, comunicare, logica, dar si multe fise de colorat pentru copii. Ne bucuram ca revii pentru a downloada fisele de lucru Colorica si ne angajam sa publicam pe viitor cat mai multe planse si fise de lucru pentru a ajuta copii sa invete.

Multumim!

Fisa de lucru cu litera G colorica.ro

Fisa de lucru cu litera G - colorica.ro

back to top