Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera F - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera F pentru scoala si gradinita

Acum poti descarca fisa de lucru cu litera F pentru elevii de scoala si gradinita. Pregatim fise de lucru si planse pentru a ajuta profesorii care pregatesc materiale didactice copiilor de gradinita si scoala. Fisele noastre de lucru contin exercitii simple ce pot fi intelese si completate de toti copiii. Exercitiile pentru fiecare litera din alfabet sunt similare pentru a ajuta copii sa invete rapid. Fisa de lucru curenta contine exercitii pentru invatarea literei F de tipar. In curand, vom publica o serie si pentru alfabetul cu litere de mana.

Exercitiile continute in fise sunt urmatoarele:

  1. Primul exercitiu presupune invatarea literei F mare de tipar si f mic de tipar, repetand literele in spatiile de tip dictando din fisa. Nu am adaugat prea multe spatii pentru ca un volum mare de litere poate obosi copilul. Insa, ramane la alegerea educatoarei sau invatatoarei cate litere trebuie sa realizeze elevul;
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte in cadrul carora elevii trebuie sa identifice si sa incercuiasca litera F si f;
  3. Ultimul exercitiu contine ilustratii dragute si amuzante. Elevii trebuie sa identifice numele obiectelor reprezentate si sa le coloreze doar pe cele ale caror nume incepe cu litera F.

Speram ca aceste fise te vor ajuta. Pentru a descarca plansa de lucru cu alfabet in format PDF, poti da click pe linkul de mai jos. Daca doresti fisa de lucru in format JPG, salveaza imaginea de mai jos. Pentru mai multe fise, nu uita sa accesezi categoria de fise si planse din cadrul siteului. Vei gasi planse de lucru de matematica, creativitate, comunicare, si multe altele.

Fisa de lucru cu litera F colorica.ro

Fisa de lucru cu litera F - colorica.ro

Fisa de lucru cu litera F – colorica.ro

back to top