Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera E - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera E pentru scoala si gradinita

Descarca gratuit fisa de lucru cu litera E pentru scoala si gradinita. Pe colorica.ro, vei putea gasi si descarca fise de lucru cu literele alfabetului pentru a ajuta elevii sa invete simplu si rapid. Aceasta plansa de lucru cu litera E contine 3 exercitii placute, prin care elevii vor invata sa scrie litera, sa o identifice in interiorul cuvintelor si sa identifice obiectele ale caror denumiri incep cu litera E.

Fisele noastre contin illustratii de pe siteul flaticon.com, intrucat aceste iconite sunt placute si amuzante pentru copii. Pentru a descarca plansa, poti accesa linkul de mai jos si vei obtine fisa sub format de PDF sau poti salva imaginea de tip JPG afisata in finalul acestui articol. Exercitiile continue in acest document sunt urmatoarele:

  1. Primul exercitiu presupune reproducerea literelor E mare de tipar si e mic de tipar, pe spatii de tipul caietelor dictando. Liniile speciale faciliteaza scrierea repetata a literelor de catre copii. Numarul de litere care trebuie scris de catre elevi poate fi lasat la aprecierea fiecarui educator sau invatator in parte;
  2. Urmatorul exercitiu presupune incercuirea cu un creion sau stilou a literei e in cadrul unui sir de cuvinte. Litera e se gaseste de mai multe ori in interiorul cuvintelor, dar si la inceput si sfarsit;
  3. Ultimul exercitiu presupune identificarea denumirii obiectelor ilustrate si colorarea celor ale caror denumire incepe cu litera e.

Consideram ca dificultatea exercitiilor este redusa si permite tuturor copiilor sa invete rapid si usor literele alfabetului. In cadrul acestui site vei mai putea gasi si planse de colorat, fise de lucru cu exercitii de matematica, dar si de logica, comunicare si multe altele.

Pentru a descarca fisele de lucru in format PDF, da click pe linkul rosu de mai jos, sau poti salva imaginea in format JPG. Speram sa iti foloseasca si sa te ajute. Multumim!

Fisa de lucru cu litera E colorica.ro

Fisa de lucru cu litera E - Colorica.ro

back to top