Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera D - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera D pentru scoala si gradinita

Descarca in mod gratuit fise de lucru cu literele alfabetului pentru copii de scoala si gradinita. Fisa de lucru cu litera D pentru scoala si gradinita este acum disponibila in mod gratuit pentru download, atat in format PDF, cat si JPG. Aceasta fisa este utila tuturor doamnelor invatatoare si profesoare care au clase pregatitoare sau clase primare. Fisa de lucru contine 3 exercitii simple si placute pentru copii. Aceasta pot fi usor completate si sunt interesante si placute. Ilustratiile sunt atent alese de pe siteul flaticon.com pentru a face invatarea placuta. Hai sa vedem ce vei putea gasi in aceasta fisa de lucru cu litera D mare de tipar si d mic de tipar pentru scoala si gradinita.

Exercitiile pentru fisa de lucru cu litera D:

  1. Primul exercitiu presupune invatarea prin repetarea scrierii literelor D mare de tipar si d mic de tipar. Acest exercitiu contine linii asemanatoare celor de dictando pentru a facilita procesul;
  2. Urmatorul exercitiu contine o serie de cuvinte. Copiii trebuie sa identifice literele D din acestea si sa le incercuiasca;
  3. Al treilea exercitiu contine ilustratii frumoase, iar elevii trebuie sa identifice obiectele dupa nume si colorarea celor ale caror nume incep cu litera D.

Consideram ca aceste exercitii sunt destul de simple pentru a fi realizate atat acasa, cat si la scoala, in perioada de timp unei ore de clasa obisnuita. Fisierul de lucru poate fi descarcat atat sub forma de PDF, cat si sub forma de JPG, accesand linkurile de mai jos. Speram sa iti fie de folos si te invitam sa accesezi colectia noastra de fise de lucru pentru scoala din site.

Fisa de lucru litera D colorica.ro

Fisa de lucru cu litera D pentru scoala - colorica.ro

Fisa de lucru cu litera D pentru scoala – colorica.ro

back to top