Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera C - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera C pentru scoala si gradinita

Descarca gratuit fisa de lucru cu litera C mare de tipar si C mic de tipar pentru elevii de scoala si gradinita. Am pregatit o plansa de lucru interesanta si utila pentru a ajuta prescolarii sa invete usor si placut literele alfabetului. Pentru inceput publicam fisele de lucru cu toate literele alfabetului de tipar, pentru ca mai apoi sa publicam si fise pentru literele de mana. Poti descarca rapid aceste fisiere de lucru atat in format PDF, cat si in format de JPG.

Exercitiile continute in plansa sunt simple si usoare si contin ilustratii placute pentru copii. Aceasta fisa de lucru cu litera C contine urmatoarele:

  1. Primul exercitiu contine linii ajutatoare de forma dictando pentru a ajuta copii sa invete sa scrie litera C mare si c mic de tipar dupa exemplu;
  2. Urmatorul exercitiu presupune identificarea literei C intr-o serie de cuvinte si incercuirea acestora. Cuvintele sunt simple pentru a facilita gasirea literelor si se pot gasi atat la inceputul cuvintelor, cat si in interiorul acestora;
  3. Ultimul exercitiu contine ilustratii dragute care presupun ca elevii sa identifice obiectele ale caror nume incepe cu litera C si apoi sa le coloreze.

Fisa poate fi descarcata in format PDF folosind linkul rosu de mai jos, insa poate fi salvata si sub forma de JPG, afisat mai jos. In siteul colorica mai poti gasi si restul de planse cu literele alfabetului sau cu exercitii de matematica sau de creativitate. Proiectul nostru presupune realizarea de planse de creatie, desen, matematica, comunicare si multe altele. Aceste planse si fisiere downloadabile pot fi descarcate aici. Speram ca aceste fise sa iti fie de folos si sa ii ajute pe elevi sa invete rapid literele din alfabet. Echipa colorica.ro iti ureaza o zi frumoasa si multa sanatate!

Fisa de lucru litera C pentru scoala si gradinita – colorica.ro

Fisa de lucru cu litera C - colorica.ro

Fisa de lucru cu litera C pentru scoala si gradinita – colorica.ro

back to top