Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera B - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera B pentru gradinita si scoala

Descarca gratuit fisa de lucru cu litera B mare de tipar si b mic de tipar. Pentru copii de gradinita si scoala, am realizat aceasta fisa de lucru ce contine exercitii de reproducere a literelor dupa exemplu, dar si de identificare a literei B, acompaniata de ilustratii foarte dragute pentru copii. Desenele sunt atent alese pentru a facilita invatarea prin exemple frumoase si pentru a ajuta copilul sa retina literele pe baza lor. Fisele sunt complet gratuite astfel ca oricine are nevoie de ele, le poate descarca atat in format de PDF cat si JPG pentru ca mai apoi sa le poata imprima.

Exercitiile continute in aceasta plansa de lucru pentru scoala si gradinita sunt urmatoarele:

  1. Exercitiu de scriere a literelor B si b dupa exemplu. Liniile in format dictanto faciliteaza scrierea literelor;
  2. Urmatorul exercitiu presupune identificarea literelor intr-o serie de cuvinte atat la inceputul si sfarsitul cuvintelor, cat si in interiorul acestora;
  3. Al treilea exercitiu presupune identificarea obiectelor ale caror nume incepe cu litera B si apoi colorarea lor.

Aceste exercitii sunt simple si pot fi realizate usor de catre copii. Ei pot invata rapid literele alfabetului prin exercitii placute si interesante. Poti descarca fisierele utilizand linkul de mai jos al PDF-ului sau prin salvarea in calculator a imagini de mai jos. Sper sa iti fie de folos aceste planse de lucru.

Fisa de lucru litera B colorica.ro

Fisa de lucru cu litera B - colorica.ro

Fisa de lucru cu litera B – colorica.ro

Pentru mai multe fise si planse, nu ezita sa consulti categoria de fise de lucru si planse de colorat din cadrul site-ului.

Spor la treaba!

back to top