Planse de colorat si fise de lucru educative
Fisa de lucru cu litera A - colorica.ro
Alfabetul

Fisa de lucru cu litera A pentru scoala si gradinita

Descarca in mod complet gratuit fisa de lucru cu litera A de tipar pentru scoala si gradinita. Am pregatit aceasta fisa pentru a facilita invatarea literelor de catre cei mici printr-o metoda simpla si placuta. Fisa de lucru cu litera A contine randuri pentru a completa literele A si a de tipar in prima parte a fisei. Prima parte contine si doua ilustratii cu o albina si un arici pentru a facilita rostirea si intelegerea vocalei si leterei A.

Urmatorul exercitiu presupune incercuirea literelor A si a intr-o serie de cuvinte. Copiii trebuie sa identifice cu succes literele atat la inceputul si sfarsitul, cat si in interiorul cuvintelor. Ultimul exercitiu presupune identificarea obiectelor din lista de ilustratii ale caror nume incepe cu litera A si apoi colorarea acestora. Noi am conceput aceasta fisa de lucru pentru gradinita si scoala pentru a usura munca invatatorilor si pentru a imbina utilul cu placutul.

Sper sa va placa aceasta fisa, fiindca vom publica si fisele cu restul literelor, dar si fise cu literele scrise de mana. Multumim pentru atentie si sa fie aceasta fisa sa va fie de folos. Pentru a descarca fisa utilizeaza linkul de mai jos de unde vei putea descarca direct un fisier PDF cu plansa de lucru, sau poti descarca imaginea de mai jos pentru a o imprima.

Fisa de lucru litera A colorica.ro

Fisa de lucru cu litera A - colorica.ro

Fisa de lucru cu litera A – colorica.ro

Pentru mai multe planse si fise de lucru pentru scoala si gradinita viziteaza categoria de fise de lucru. Vei putea descarca atat fise de lucru pentru orele de matematica, cat si fise pentru dezvoltarea creativitatii si inteligentei copiilor. Deasemenea, poti descarca si fise de colorat cu personajele preferate ale copiilor.

back to top